Un videoclip realizat de romanii Matei Dima si Khaled Mokhtar a fost premiat la YouTube Music Awards, scrie MEDIAFAX.

Videoclipul "See Me Standing", al rapperului DeStorm, la realizarea caruia au participat romanii Matei Dima (regizor) si Khaled Mokhtar (director de imagine), a primit premiul pentru inovatia anului la prima editie a YouTube Music Awards, care a avut loc duminica seara, la New York.

Videoclipurile au fost alese de un juriu international format din muzicieni si fani ai platformei online YouTube, avand drept criterii creativitatea, inovatia si aprecierea din partea iubitorilor de muzica.

La gala YouTube Music Awards, care a avut loc duminica seara, la New York, rapperul Eminem a primit premiul pentru artistul anului, potrivit Reuters.

De asemenea, fetele de la Girls' Generation, megastaruri in Coreea de Sud, au castigat premiul pentru cel mai bun videoclip, pentru "I got a boy".

Duoul hip-hop Macklemore & Ryan Lewis a castigat premiul pentru debutul anului, in timp Walk off the Earth si KRNFX au primit premiul pentru fenomenul anului, pentru o versiune a piesei "I knew You Were Trouble" a lui Taylor Swift.

Ca o recunoastere a uriasei cantitati de continuturi generate de utilizatori care poate fi vizionata pe YouTube - de la pisici care canta pana la inregistrari ale unor evenimente importante realizate cu telefonul mobil -, platforma online a instituit premiul pentru raspunsul anului. Trofeul a fost acordat violonistei Lindsey Stirling si Pentatonix, pentru coverul "Radioactive" al Imagine Dragons.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.