Medicul Conrad Murray, condamnat in noiembrie 2011 la patru ani de detentie pentru uciderea prin imprudenta a lui Michael Jackson si eliberat recent din inchisoare, da in judecata statul Texas, incercand sa isi recupereze licenta medicala pentru a-si plati datoriile.

Fostul medic al lui Michael Jackson, eliberat din inchisoare pe 28 octombrie, dupa numai doi ani de detentie, pentru "buna purtare" si din cauza supraaglomerarii din inchisorile californiene, sustine ca are datorii de peste 400.000 de dolari si ca nu poate plati cheltuielile de judecata, potrivit documentelor legale puse la dispozitie de tmz.com.

Apelul sau impotriva statului Texas a fost inaintat la doar cateva zile dupa ce Conrad Murray a depus o cerere in care solicita judecatorilor sa suspende revocarea licentei sale medicale. Texas a fost primul stat care i-a revocat licenta lui Conrad Murray, autoritatile invocand motivul condamnarii acestuia pentru crima din California, scrie MEDIAFAX.

"Doctorul Murray are dorinta de nestins de a ajuta oamenii si, indiferent unde se afla, se va intoarce la profesia lui de a vindeca pacientii", a afirmat cu acest prilej avocatul lui Conrad Murray, care inainte de condamnare, avea o clinica privata in Texas.

Gasit vinovat de omucidere involuntara, medicul "regelui muzicii pop" i-a administrat acestuia un sedativ puternic, care a contribuit la decesul starului american pe 25 iunie 2009.

Conrad Murray a fost condamnat in noiembrie 2011 si a fost incarcerat la Men's Central Jail din Los Angeles.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009 la varsta de 50 de ani din cauza unei supradoze de propofol, un anestezic puternic pe care starul american il utiliza ca somnifer cu complicitatea medicului sau, in perioada in care artistul american se afla la Los Angeles si efectua repetitii intense pentru ultimul sau turneu din cariera, intitulat "This Is It Tour", care ar fi trebuit sa debuteze in iulie 2009 la sala O2 Arena din Londra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.