Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, care a suferit, in noaptea de 19 spre 20 octombrie, un infarct la finalul unui concert sustinut la Timisoara, va fi transferat, vineri, cu un avion SMURD, la Bucuresti, starea sa fiind stabila.

Seful Unitatii de Primire a Urgentelor Timisoara, medicul Mihai Grecu, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu (42 de ani), care in noaptea de 19 spre 20 octombrie a suferit un infarct la finalul unui concert sustinut la Timisoara, urmeaza sa fie transferat la un spital din Bucuresti.

"Facem toate pregatirile pentru a-l transfera pe pacient, astazi (vineri - n.r.), la Bucuresti, cu avionul SMURD", a declarat Mihai Grecu.

Potrivit medicilor de la Spitalul Judetean Timisoara, acolo unde este internat Mihai Campineanu, acesta se afla intr-o stare stabila si poate fi transferat in Capitala, scrie MEDIAFAX.

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a suferit un infarct miocardic la finalul unui concert sustinut la Timisoara, iar colegii de trupa, care au si sunat la 112, afirmau ca artistul le-a spus, dupa concert, ca are dureri puternice in zona pieptului, apoi s-a prabusit la pamant. In cadere, cantaretul s-a lovit la fata.

Mihai Campineanu a fost in coma indusa de medicamente, medicii spunand ca starea lui nu era "foarte incurajatoare", dar ca nu avea leziuni hemoragice cerebrale. Dupa ce a iesit din coma indusa, a fost intubat din nou, deoarece nu putea respira singur.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.