Robin Thicke a fost dat in judecata de urmasii lui Marvin Gaye, regretatul artist dupa a carui piesa, "Got To Give It Up", gurile rele sustin ca ar fi fost copiat superhit-ul "Blurred Lines".

Atunci cand, vara aceasta, Robin Thicke a lansat superhit-ul "Blurred Lines" (compus de el impreuna cu Pharrell Williams si Clifford Harris Jr.), artistul a fost sincer si a recunoscut ca s-a inspirat de la Marvin Gaye in compunerea acestei piese.

"Una dintre piesele mele preferate este Marvin Gaye – ’Got To Give It Up’. Eram in studio cand am spus ca ar trebui sa facem si noi ceva de genul asta. Baietii au inceput sa cante ceva si efectiv am compus piesa in jumatate de ora. Am inregistrat-o imediat, iar finalizarea ei a durat cateva ore", a declarat el pentru numarul din mai al revistei GQ.

Dupa aceea a venit vara, melodia a devenit un superhit la nivel mondial, iar controversele au inceput sa ia nastere in jurul ei, gurile rele sustinand ca asemanarea dintre „Blurred Lines” si piesa ce a servit drept inspiratie este prea mare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.