Fostul solist al trupei Iris, Cristi Minculescu, are probleme de sanatate si ar putea suferi o noua interventie chirurgicala, au declarat, miercuri, tobosarul si actualul solist al formatiei.

"Ii doresc foarte multa sanatate lui Cristi Minculescu. stiu ca trece, din pacate, iar printr-o perioada putin mai delicata. Am inteles ca urmeaza o noua interventie chirurgicala. Ma si rog pentru el, ii doresc tot binele din lume. Ma bucur ca acum are posibilitatea sa-si traiasca visul de a avea si o cariera solo. A fost visul lui, din cate mi-au povestit ei (ceilalti membri ai trupei Iris – n.r.)”, a declarat noul solist Iris, Rafael, la Rock FM, citat de romanialibera.ro.

Tobosarul trupei, Nelu Dumitrescu, a spus ca urmatoarea operatie pe care o va suferi Minculescu va fi la rinichi

”Cred ca el (Cristi Minculescu – n.r.) a spus-o, cand a venit pe aici, ca, pe viitor, nu se stie cand, va fi cu rinichii. Nu am spus-o eu, el a spus-o. Nu stiu, nu tin legatura cu el. Sper sa fie bine, sa iasa bine. Daca are nevoie de transplant la rinichi, cred ca Rodica va fi din nou alaturi de el, sunt sigur de asta”, a declarat la Nelu Dumitrescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.