Cantaretul de manele Adrian Simionescu, cunoscut sub numele de Adrian Minune, a fost pus sub invinuire pentru detinere de droguri in vedere consumului, procurorii DIICOT aducandu-i miercuri la cunostinta acuzatiile, potrivit unor surse judiciare.

Adrian Simionescu s-a prezentat miercuri la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) pentru a-i fi adusa la cunostinta acuzatia pentru care este cercetat, au declarat surse judiciare, citate de MEDIAFAX.

Alaturi de Adrian Minune au mai fost pusi sub invinuire Sorin Talent si Costel Biju, tot pentru detinere de droguri in vedere consumului, au precizat sursele citate.

Si Costel Biju a venit la sediul DIICOT, fiind citat de procurorii pentru a-i fi adusa la cunostinta invinuirea.

Sursele judiciare au precizat ca acest caz a pornit de la o cauza complexa de trafic de droguri aduse pe filiera Spania, Adrian Minune, Sorin Talent, Costel Biju si alte persoane fiind o parte dintre cei care ar fi asigurat piata de desfacere in Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.