Rapperul american 50 Cent a fost condamnat la trei ani de libertate conditionata si 30 de zile de munca in serviciul comunitatii, in urma procesului in care a fost judecat pentru agresarea iubitei sale si vandalism, informeaza Reuters.

50 Cent, pe numele sau adevarat Curtis Jackson, a pledat vinovat la acuzatia de vandalism, in timp ce procuratura americana a renuntat la alte trei capete de acuzare privitoare la distrugere si violenta conjugala, potrivit unui purtator de cuvant al Tribunalului Superior din Los Angeles.

Potrivit MEDIAFAX, rapperul american a fost acuzat ca, in luna iunie, a spart usa apartamentului fostei sale iubite, fotomodelul Daphne Narvaez, din cartierul Toluca Lake din Los Angeles, dupa care a inceput sa isi loveasca iubita si sa distruga mobila, candelabrul si televizorul.

Daphne Narvaez spune ca este mama celui de-al doilea copil al rapperului 50 Cent, desi acesta si-a recunoscut oficial un singur copil - un fiu - pana in prezent.

50 Cent trebuie sa mai plateasca suma de 7.100 de dolari ca despagubiri si o amenda de 2.390 de dolari, iar avocatul rapperului a mentionat ca acesta va urma si sedinte de consiliere psihologica

In luna august, 50 Cent ar fi riscat o pedeapsa maxima de cinci ani de inchisoare si o amenda de 46.000 de dolari, daca ar fi fost gasit vinovat pentru toate capetele de acuzare, dar, dupa ce a pledat nevinovat, acesta a acceptat sa faca o intelegere cu procuratura.

Rapperul 50 Cent, in varsta de 38 de ani, a cunoscut succesul in 2003, cu albumul de debut "Get Rich or Die Tryin'", care s-a vandut in 15 milioane de exemplare in toata lumea, devenind unul dintre cele mai bine vandute materiale discografice rap din toate timpurile.

Cel mai recent album al sau, "Before I Self Destruct", a fost lansat in noiembrie 2009.

In 2005, rapperul a avut un rol in filmul "Totul pentru bani", inspirat din viata lui, apoi a fost distribuit in drama de razboi din 2006 "Home of the Brave". Cel mai recent film al sau este thrillerul "The Frozen Ground", in care joaca alaturi de Nicolas Cage si John Cusack.

Citeste si:
Daniel Pavel a răbfunit. Concurenții au reușit să-l scoată din...
Daniel Pavel a răbfunit....

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.