Mihai Bendeac a fost dat, oficial, afara de la Antena 1. Actorul nu s-a prezentat la filmarile show-ului „iComedy”, desi sefii lui i-au mai dat o noua sansa.

El a fost astfel eliminat si din juriul „Romania danseaza” si este pasibil de amenzi mari. A decis chiar sa isi stearga contul de Facebook pentru a face disparute postarile in care ataca dur conducerea Antena 1.

“Antena 1 l-a exclus pe Mihai Bendeac din juriul Romania danseaza, show care urmeaza sa fie difuzat in primavara anului 2014, unde ar fi trebuit sa indeplineasca rolul de jurat alaturi de CRBL si Monica Petrica”,
se arata intr-un comunicat al trustului Intact.

Bendeac nu s-a prezentat insa la filmarile de la inceputul acestei saptamani, astfel ca s-a decis rezilierea contractului. Prin urmare, el a ramas nu doar fara emisiunea „iComedy”, dar nu va mai fi nici membru al juriului in cadrul show-ului „Romania danseaza”.

Intact nu scapa de scandal: Oreste pleaca de la Antena 2, "o cloaca morbida de securisti"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.