Julio Iglesias nu are cerinte sofisticate atunci cand vine vorba de continutul culinar insa, nu ii scapa nici un amanunt privind detaliile tehnice.

Asteptat cu entuziasm de fanii din Romania, artistul va sosi in capitala miercuri, 23 octombrie, cu un avion privat si va gazduit pana la finalul saptamanii de un hotel de 5 stele.

Pe toata durata sederii sale la Bucuresti, Julio Iglesias se va afla sub protectia garzilor de corp si se va deplasa cu o masina de lux, noul model Escalade al celor de la Cadillac.

Din meniul lui Julio Iglesias nu vor lipsi supele, salata verde cu ton sau ou, salata de paste, preparate culinare din carne de vita, pui si peste, sortimente variate de fructe proaspete in special, mere, banane si portocale. Pe langa toate acestea, in cabina starului va exista un bar cu diverse sortimente de ceaiuri din plante, lapte, apa Evian, cafea, bautura energizanta Gatorade de portocale si …o bere Heineken.

Concertele programate joi - 24 octombrie si sambata - 26 octombrie vor incepe la orele 19:00, si se vor incheia in jurul orelor 21:00. Accesul publicului in locatie se va efectua in intervalul orar 18:00-19:00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.