Solistul trupei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a suferit ieri seara un infarct, imediat dupa concertul pe care formatia sa l-a sustinut la Timisoara.

Barbatul a spus la un moment dat ca are mari dureri in piept. Imediat dupa aceea i s-a facut rau. La ora actuala se stie ca starea lui este stabila, scrie romanialibera.ro.

“A fost adus un pacient de 42 de ani in stop cardio-respirator prin fibrilatie ventriculara, a fost resuscitat, a facut aceasta tulburare de ritm pe un infarct miocardic, actualmente starea pacientului este de coma post resuscitare“, a declarat Ada Blagniceanu, medic UPU Spitalul Municipal Timisoara, cea care l-a preluat pe Michi de la Suie Paparude.

Timp de doua ore, medicii de la Institutul de Cardiologie din Timisoara au montat pacientului doua stenturi pe artera descendenta anterior, o procedura standard in cazul persoanelor care au suferit un infarct. In urma analizelor, medicii sustin ca Michi de la Suie Paparude nu a consumat alcool sau droguri. La dorinta familiei lui Mihai Campineanu, medicii din Timisoara nu vor mai oferi informatii despre starea pacientului. Muzicianul se afla in coma de gradul III.

Michi de la Suie Paparude, in stare grava la spital dupa un concert


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.