Mihai Campineanu, membru al formatiei Suie Paparude, se afla internat in stare grava intr-un spital din Timisoara, dupa ce a facut infarct la sfarsitul unui concert sustinut, sambata seara, in oras, in cadrul evenimentului Re:freshTM.

[UPDATE] Mihai Campineanu este in stare stabila, i se face o coronografie, a declarat, duminica, pentru MEDIAFAX directorul medical al unitatii sanitare.

"Pacientul este la noi (la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara - n.r.), se urmeaza procedurile necesare, i se face o coronografie, la fel ca oricarui pacient cu infarct miocardic. Starea sa este stabila si vom vedea ulterior evolutia pacientului", a declarat, duminica, directorul medical de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, Constantin Luca.


Colegii de trupa au declarat ca Mihai Campineanu le-a spus, dupa concert, ca are dureri puternice in zona pieptului, apoi s-a prabusit la pamant. In cadere, cantaretul s-a lovit la fata.

"De vina sunt stresul si oboseala. Cu o zi inainte am avut concert in Arad, apoi la Timisoara. S-a stresat mult si cu lansarea noului videoclip al trupei pe care am organizat-o, tot aici, in concert la Timisoara. Era foarte foarte obosit", a declarat colegul acestuia de la Suie Paparude, Mihai Dobre, transmite MEDIAFAX.

Colegii acestuia au sunat la numarul de urgenta 112, iar la fata locului a sosit un echipaj SMURD care l-a preluat pe Mihai Campineanu si l-a transportat la Spitalul Municipal Timisoara.

Medicii de la Urgente au spus ca acesta a suferit un infarct.

Duminica dimineata, cantaretul a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara.

Suie Paparude a sustinut, sambata seara, un concert la Timisoara in cadrul evenimentului Re:freshTM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.