Cantaretul american Prince organizeaza "Breakfast Experience Pajama Dance Party", sambata, la studiourile Paisley Park din Chanhassen, Minnesota, la care sunt invitati fanii artistului, informeaza today.com.

Cantaretul a lansat invitatia, pe 16 octombrie, pe Twitter, unde a postat si afisul evenimentului, pe care apar cele trei fete din trupa sa, 3rdEyeGirl, imbracate in pijamale, alaturi de mesajul "hungry?" (ti-e foame?).

Potrivit MEDIAFAX, pentru a participa la "Breakfast Experience Pajama Dance Party", fanii trebuie sa faca o donatie de 50 de dolari. Pentru aceasta petrecere nu exista un cod vestimentar pe care admiratorii artistului trebuie sa-l respecte. "Dress 2 impress. Keep it classy" (Imbraca-te pentru a impresiona. Ramai elegant") este mesajul care apare pe afisul ce anunta petrecerea care va incepe la ora 02.00.

Ora matinala si tema micului dejun pot fi explicate prin faptul ca noul single al artistului este intitulat "Breakfast Can Wait/ Micul dejun nu poate astepta".

Prince este considerat unul dintre cei mai buni interpreti live din toate timpurile. In cei peste 30 de ani de cariera, el a vandut circa 100 de milioane de discuri. Prince s-a facut remarcat in Minneapolis (statul Minnesota), la sfarsitul anilor 1970, abordand un stil original care combina influentele funk, rock si pop. Albumul sau din 1980 "Dirty Mind" i-a adus aprecierea din partea publicului, iar materialul "1999", lansat trei ani mai tarziu, a avut un succes rasunator. Albumul "Purple Rain" si filmul cu acelasi titlu, lansate in 1984, i-au adus celebritatea pe plan mondial. Acest album a petrecut 24 de saptamani in fruntea topurilor americane si contine, in afara piesei cu acelasi titlu, alte doua mari hituri - "Let's Go Crazy" si "When Doves Cry".

"Purple Rain" a fost recompensat cu doua premii Grammy, iar filmul a primit Oscarul pentru cea mai buna coloana sonora originala.

Citeste si:
Cum să organizezi o petrecere minunată pentru majoratul copilului
Cum să organizezi o petrecere...

In anii 1990, Prince a avut o serie de dispute cu casa de discuri care ii producea albumele si, pentru o vreme, a dorit ca fanii sa il recunoasca cu ajutorul unui simbol, nu cu numele sau de scena. Ulterior, Prince si-a reluat numele si a revenit in fruntea topurilor muzicale cu albume precum "Musicology", "3121" si "LotusFlow3r".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.