Povestea de dragoste infiripata la "Burlacul" intre Bogdan Vladau si Daciana Ciochina s-a terminat, cei doi alegand sa incheie acest capitol prin intermediul Facebook-ului.

Dupa ce Daciana Ciochina i-a dat appucii printr-un mesaj elegant pe reteaua de socializare, Bogdan Vladau i-a raspuns in acelasi fel.

Mesajul Dacianei:

"Eu si Bogdan nu mai formam un cuplu! Ar fi multe de spus, de reamintit, de subliniat, insa niciodata nu sunt suficiente cuvintele, de a descrie complet si corect! Cert este ca viata iti ofera sansa de a asculta un cantec frumos, in timpul caruia doua suflete se intalnesc, se apropie, isi zambesc, simt acelasi ritm si incep sa danseze impreuna! Incep sa se cunoasca, se emotioneaza de ceea ce descopera, exista chimie, exista dorinta de a ramane aproape....dar cantecul se termina! Isi descatuseaza mainile, sunt nevoiti sa se opreasca, sa se desparta si sa ramana departe unul de celalalt! (...) Mai adaug ca ,Bogdan chiar este un om minunat....cum am mai spus, cu mult mai multe calitati, decat cele de suprafata! Sper ca ati inceput sa i le descoperiti!"

Mesajul lui Bogdan:

"Se pare ca toate lucrurile frumoase au si un final. In cazul de fata, lucrurile s-au terminat la fel cum au inceput, adica minunat. Am cunoscut cu luni in urma o femeie minunata, cu un caracter deosebit, cu principii si o verticalitate iesita din comun, toate acestea sprijinite pe un suflet nobil. Am vazut la inceput o Daciana calma, rabdatoare, timida si sincera. Astazi, o vad cat de frumos a evoluat fiind mult mai sigura pe ea si pe calitatile ei. Iti multumesc Daciana pentru toata dragostea si sustinerea neconditionata, dar si pentru toate momentele frumoase petrecute impreuna.

Pasiunea se dezvolta cel mai repede si dispare cel mai repede. Intimitatea se dezvolta mult mai lent, iar angajamentul chiar si mai greu. Din respect pentru toti cei care au urmarit show-ul "Burlacul", eu si Daciana am decis de comun acord sa punem punct acestei frumoase povesti de iubire, deoarece drumurile noastre sunt diferite pentru moment. Niciodata nu exista un sfarsit, ci doar un nou inceput", a scris Bogdan Vladau.

Citeste si:
Pe 20 aprilie începe sezonul Taurului. În următoarele săptămâni se...
Pe 20 aprilie începe sezonul...

Dacaiana Ciochina este castigatoarea celui de-al patrulea sezon al emisiunii Burlacul, sezon terminat in august 2013. Niciunul dintre cuplurile rezultate in urma acestei emisiuni nu a rezistat mai mult de cateva luni dupa terminarea filmarilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.