Actorul american Shia LaBeouf a fost atacat de un trecator la Londra, dupa ce a filmat cu telefonul mobil doua femei in stare de ebrietate.

Starul francizei de succes "Transformers" a fost atacat in Leicester Square, Londra, de un trecator care a observat ca Shia LaBeouf filma cu telefonul mobil doua femei, dintre care una era in stare de ebrietate. Dupa ce, la rugamintea femeii, actorul a refuzat sa opreasca filmarea, un trecator a intervenit si l-a lovit de doua ori cu pumnul.

Doi paznici de la un bar din apropiere au pus capat incidentului, iar actorul si prietenul care il insotea au reusit sa scape.

Una dintre femeile filmate de Shia LaBeouf a declarat pentru publicatia britanica The Sun: "Mi-am dat seama ca era Shia abia dupa ce a fost lovit. Daca as fi stiut, l-as fi lasat sa ma filmeze cat vrea. Sunt inebunita dupa el".

Potrivit aceleiasi surse, politia nu a fost chemata la locul incidentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.