Fostul prezentator de la TVR si iubitul sau Miguel s-au hotarat sa devina parinti, apeland la ajutorul unei bune prietene, Louise.

"O stiu de multa vreme. Louise Roberts, pentru ca asa o cheama pe viitoarea mamica, este un om extrem de puternic, care, desi a trecut prin experiente dure, stie exact ce vrea de la viata. Cu ea, eu si Miguel suntem prieteni foarte buni de vreo 10 ani", a declarat Leonard pentru libertatea.ro.

Femeia a acceptat sa se supuna procedurii de inseminare artificiala, insa mai intai toate cele trei parti implicate au probleme de rezolvat.

"Acum, suntem in stand by. Dar cu siguranta nu e un capitol incheiat. La anul, sunt sanse sa ne vedem visul cu ochii", a marturisit vedeta.

Leonard și Miguel formeaza un cuplu de mai bine de 12 ani, insa jurnalistul a recunoscut oficial relatia si orientarea sa sexuala abia anul trecut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.