Videoclipul “Evolutia muzicii usoare romanesti” trece in revista istoria muzicii autohtone.

Filmuletul de noua minute este realizat de solistele timisorence Marta Cotuna, Ana Hutu si Beck Corlan.

Printre artistii care se regasesc in aceasta istorie muzicala se numara Mihaela Mihai, George Nicolescu, Margareta Paslaru, Rosu si Negru, Ducu Bertzi, Latin Express, Genius, 3 Sud Est, Andra, Laura Stoica, ASIA, Alexandru Andries, Dan Spataru, Holograf, Paula Seling, Loredana Groza, Cristian Vasile, Trio Grigoriu sau Jean Moscopol, hiturile incluse aici fiind din 1931 pana in 2013

"Motivatia mea a fost de la inceput promovarea valorilor romanesti, chiar daca de prin 2000 incoace nu prea mai sunt valori. Iubesc Romania si cred ca avem o mostenire muzicala extraordinara de la cei dinaintea noastra. Si cred ca inca avem artisti valoroÈ™i, sufocati de porcariile care se promoveaza acum. De aia mi-am dorit mult sa starnesc o reactie de apreciere la adresa muzicii noastre romanesti, mai ales in randul celor de varsta noastra. Vad ca am reusit sa fac asta si deci asta ma bucura cel mai mult!“, ne-a declarat Marta Cotuna, cea care a avut ideea acestui clip, scrie presslaert.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.