Prezentatorul TV Cabral Ibacka a fost ranit, sambata dimineata, in apropierea localitatii sibiene Jina, dupa ce a pierdut controlul unui ATV pe care il conducea.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Luciana Baltes, a declarat, sambata, corespondentului MEDIAFAX ca prezentatorul TV Cabral Ibacka a fost ranit in timp ce conducea un ATV pe un drum din apropierea localitatii montane Jina.

"Cabral a pierdut controlul ATV-ului, inca nu stim exact pe ce fond, si a iesit in afara partii carosabile",
a declarat Luciana Baltes.

Surse medicale au declarat, sambata, ca prezentatorul TV Cabral Ibacka a suferit contuzii toracice si faciale, dar este constient si vorbeste cu medicii, in prezent el fiind investigat cu un computer tomograf pentru a stabili intreg diagnosticul.

Acestia au stabilit, pana in prezent, ca pacientul a suferit contuzii toracice si faciale, cu fractura de clavicula, dar este in afara oricarui pericol. La ora transmiterii acestei stiri, Cabral Ibacka este investigat cu un computer tomograf pentru a fi stabilit diagnosticul exact si pentru a fi descoperite alte eventuale leziuni.

Cabral Ibacka este un fan al sporturilor extreme. Si in urma cu doua saptamani a participat la un traseu cu ATV-ul in aceeasi regiune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.