Actorul Alexandru Arsinel a declarat, vineri, ca a fost externat de la Institutul Clinic de Urologie si Transplant Renal (ICUTR) Cluj-Napoca, unde fusese internat saptamana trecuta, spunand ca se simte bine si ca asteapta sa urce pe scena.

"Am fost externat miercuri dupa-amiaza, ma simt bine. Sunt acasa, la Bucuresti, incerc sa ma refac cat mai repede, ca sa pot sa ma duc sa joc, urmez tratamentul indicat de medicii de la ICUTR. Ma bucur ca m-am intors acasa si astept sa ajung si la casa cealalta, teatrul, unde ma asteapta mai multe proiecte", a spus Arsinel, citat de realitatea.net.

Acesta a subliniat ca nu a mai fost consultat de medici din strainatate, dar ca rezultatele analizelor medicale efectuate le-au fost trimise si acestora.

Seful ICUTR, Mihai Lucan, declara dupa transplantul efectuat la finalul lunii august, ca Alexandru Arsinel este a treia persoana din Romania in varsta de peste 70 de ani care a suferit un transplant de rinichi, precizand ca donatorul este un tanar de 23 de ani care s-a spanzurat dupa ce a pierdut la jocuri de noroc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.