Familia Jackson nu va obtine cele cateva sute de milioane de dolari pe care le solicitase de la compania AEG, pe care o acuzase de neglijenta, dar care a fost absolvita, miercuri, de un juriu californian, de orice responsabilitate pentru moartea cantaretului Michael Jackson, decedat in 2009.

Dupa trei zile de deliberari, juriul alcatuit din 12 membri a anulat sperantele mamei si copiilor "regelui muzicii pop" in mai putin de zece minute, in fata unei sali de tribunal pe jumatate goala si in absenta principalului avocat al familiei Jackson, care participa la o intalnire in afara acelei sali, informeaza MEDIAFAX.

Familia Jackson solicitase daune intre 900 milioane de dolari si 1,6 miliarde de dolari de la organizatorul ultimului turneu pe care megastarul ar fi trebuit sa il sustina, grupul AEG, pe care l-au acuzat ca a dat dovada de neglijenta atunci cand l-a angajat pe medicul Conrad Murray, condamnat in 2011 la o pedeapsa de patru ani de inchisoare pentru moartea cantaretului.

Aceasta suma era considerata "absurda" de AEG, care a spus ca nu l-a angajat niciodata pe doctorul Murray.

Pe parcursul unui proces-fluviu care s-a intins pe durata a cinci luni, acuzarea a dorit sa demonstreze fara incetare ca AEG, orbita de tentatia profiturilor uriase, a inchis ochii in fata dependentei de medicamente si a sanatatii subrede a cantaretului Michael Jackson. AEG a spus de fiecare data ca nu l-a angajat niciodata pe medicul Murray si ca grupul nu se face vinovat de faptele si gesturile acestuia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.