George Horga, un tanar de 19 ani, a reusit sa il faca pe Cee Lo Green sa isi intoarca scaunul in editia de marti a emisiune "The Voice"/"Vocea Americii".

George Horga locuieste in Portland si a interpretat impecabil piesa „Treasure” a lui Bruno Mars in timpul auditiilor "pe nevazute".

Cee Lo Green a apasat pe buton si s-a intors cu fotoliul inca din timpul reprezentatiei pentru a-l vedea pe solist si a-l accepta in echipa lui. Toti cei patru antrenori s-au aratat impresionati de calitatile vocale ale tanarului.

"Imi place de tine, ai atata personalitate incat te face sa stralucesti atunci cand canti"
, a declarat antrenorul Cee Lo Green dupa finalul auditiei.

"Cee Lo este unul dintre cei mai buni cantareti pe care ii cunosc, iar faptul ca ai ales un cantec de Bruno Mars arata ce fel de gusturi ai si cred ca Cee Lo este cel mai bun om sa te ghideze",
a completat Adam Levine.

"Ascultam, ma uitam la baietii acestia si le spuneam: 'Sa vezi ca e si dragut'", a observat Christina Aguilera.

"In fiecare an Cee Lo alege pe cineva care ma face sa ma indoiesc dar pana la finalul concursului devin cel mai mare fan al lor. Am mari sperante pentru tine", a completat si Blake Shelton.

George Horga provine dintr-o familie de emigranti care au fugit din Romania pe timpul comunismului si locuieste in Potland, Oregon. Unchiul sau este si el artist si canta in trupa The Messengers.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.