Cantareata americana Janet Jackson vrea sa adopte un copil din Siria sau din Iordania, alaturi de sotul ei, omul de afaceri Wissam Al Man.

Artista in varsta de 47 de ani, care a dezvaluit in luna februarie ca s-a casatorit in secret cu omul de afaceri Wissam Al Mana, in varsta de 37 de ani, in cadrul unei ceremonii private, care a avut loc anul trecut, doreste foarte mult sa devina mama si a inceput sa se informeze in legatura cu procedura de adoptie a unui copil din Siria si din Iordania.

"Stie ca nu prea mai are sanse sa ramana insarcinata, asa ca a intentioneaza sa adopte un copil. A fost foarte emotionata de evenimentele din Iordania si din Siria, acum, de cand locuieste in strainatate. Nu se stie deocamdata cand se va intampla acest lucru", citata de MEDIAFAX.

O alta sursa a declarat pentru New York Post ca Janet Jackson a discutat cu regina Rania a Iordanului despre dorinta ei de a adopta un copil.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.