Alexandru Arsinel a declarat, pentru Adevarul, ca nu il cunoaste pe Bendeac si ca i se pare rusinos ca acesta a atacat un om aflat la pamant.

"Eu nu am comentat despre calitatile sale de actor. El s-a mobilizat sa demareze, de ceva vreme, anumite invective la adresa teatrului pe care il conduc si la adresa unor colegi care si-au castigat un anumit statut dupa multi ani de munca. Daca acesta e caracterul lui, eu nu am ce sa fac. Nu vreau sa intru in polemica cu el.

Eu in viata mea nu am schimbat doua vorbe cu el. Niciodata nu si-a exprimat dorinta de a lucra la Teatru, nu a venit sa-mi propuna niciodata un proiect. Ceea ce este ciudat este faptul ca ataca un om aflat la pamant, e rusinos, sa-i fie rusine! Nu ma cobor eu la un nivel atat de jos, eu am o activitate publica si am fost binecuvantat cu multe rasfaturi din partea publicului. Am primit mesaje de sprijin din toata lumea si din tara", a spus Arsinel.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.