Presedintele Asociatiei pentru Solidaritate si Empatie "Claudia Safta", Emanuel Ungureanu, a depus, vineri, la Parchetul Judecatoriei Cluj-Napoca, o plangere penala fata de Institutul Clinic de Urologie si Transplant Renal (ICUTR) si Agentia Nationala de Transplant (ANT) pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanelor.

Asociatia pentru Solidaritate si Empatie "Claudia Safta" solicita justitiei sa lamureasca daca s-au respectat regulile si criteriile de transplant de rinichi in cazul actorului Alexandru Arsinel, relateaza MEDIAFAX.

Emanuel Ungureanu a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca "lumea transplantului" nu este plina de oameni care zambesc, "ci de oameni care plang".

"Am depus la Parchetul Judecatoriei Cluj-Napoca o plangere penala fata de ICUTR si ANT pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si abuz in serviciu prin ingradirea unor drepturi. Am cerut Parchetului sa verifice daca in cazul Alexandru Arsinel au fost respectate criteriile legale in ceea ce priveste transplantul", a spus Ungureanu.

Acesta a afirmat ca are incredere in procurorii tineri si in bunul simt care spune ca "la medic toti trebuie sa fie tratati in mod egal".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.