Bianca Dragusanu a declarat ca nu vrea sa se cunune in biserica pentru ca nu suporta mirosul de tamaie.

Unii preoti sunt de parere ca Bianca Dragusanu ar putea fi posedata avand in vedere ca este afectata negativ de mirosul de tamaie, scrie ADPM.

"Cine nu suporta mirosul de tamaie are o problema mai delicata. Nu se apropie de Dumnezeu! Organismul omului este plin de demoni, cuprins de duhuri rele. (...) Tamaia este buna mireasma duhovniceasca. Noi avem si o rugaciune despre tamaie. Ca sa se lepede de rau, ca fiecare dintre noi, preotii au rugaciuni. Daca nu suporta nimic, sa se apropie de un preot si sa-i spuna sa-i citeasca”, a declarat un preot din Hunedoara pentru Ziarulring.ro.

Un al doilea preot, din Brasov, este de aceeasi parere:

"Poate sa fie un duh necurat, ca se zice ca diavolul fuge de tamaie, asta poate sa ii tulbure starea Biancai. Numai puterile demonice nu suporta sa stea in biserica si atunci determina niste reactii la anumite persoane care ii scot afara din lacasul Domnului, ii tin departe de el. Au mai fost cazuri, dar, dupa ce li s-au facut dezlegari, au putut sa stea cat au vrut in biserica pentru ca, de fapt, acolo e un loc de liniste sufleteasca. Daca se face o rugaciune de dezlegare inainte, Bianca poate sa asiste la slujba fara probleme”.

Bianca Dragusanu si Victor Slav urmeaza sa se casatoreasca duminica, dupa ce in urma cu doua saptamani au avut cununia civila. Bianca si-ar fi vandut drepturile de mediatizare pentru nunta sa cu 10.000 de euro, "norocosul" post care va avea exclusivitate fiind ProTV.

Desi initial roscata ar fi dorit sa organizeze cununia religioasa la restaurant (pe motiv ca nu suporta mirosul de tamaie), vazand ca nu obtine dezlegare de la Biserica a acceptat in cele din urma sa-si faca nunta la biserica, scrie click.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.