Actorul Alexandru Arsinel, care la sfarsitul lunii august a fost supus unui transplant renal, a fost adus cu o ambulanta, luni dupa-amiaza, la Institutul de Urologie si Transplant Renal din Cluj, pentru a fi supus mai multe investigatii medicale, dupa ce starea de sanatate i s-a deteriorat.

Alexandru Arsinel a sosit, luni dupa-amiaza, cu o cursa aeriana de la Bucuresti pe Aeroportul International din Cluj-Napoca, de unde a fost preluat de o ambulanta si transportat la Institutul de Urologie si Transplant Renal.

La intrarea in unitatea medicala, Arsinel a fost pus intr-un scaun cu rotile, avand o masca pe fata, si a urcat in lift fara a face declaratii jurnalistilor.

Alexandru Arsinel va fi consultat la Cluj si de medici din Austria si Italia pentru a se stabili care este motivul pentru care acesta se simte rau, spune profesorul Mihai Lucan, sustinand ca deteriorarea starii de sanatate a actorului nu are legatura cu transplantul renal, ci cu stresul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.