Tico Torres, tobosarul trupei Bon Jovi, a suportat o a doua interventie chirurgicala in regim de urgenta, la mai putin de doua saptamani dupa ce fusese operat de apendicita.

Muzicianul american, in varsta de 59 de ani, a fost transportat la spital, pe 20 septembrie, intrucat acuza dureri foarte mari in zona abdominala, scrie MEDIAFAX.

Tico Torres a fost operat la vezica biliara in regim de urgenta, potrivit site-ului trupei Bon Jovi. Din acest motiv, formatia americana a urcat pe scena, duminica seara, la Rock in Rio Festival din Rio de Janeiro, Brazilia, fara Tico Torres, unul din membrii ei de baza.

"A fost a doua interventie chirurgicala dupa operatia de apendicita de saptamana trecuta. Tico va reveni pe scena alaturi de Bon Jovi in viitorul apropiat", se afirma in acelasi comunicat postat pe site-ul trupei Bon Jovi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.