Dupa ce si-a renegat tatal, actorul si prezentatorul TV Radu Valcan risca sa-si piarda numele, scrie rtv.net.

Cel care sustine ca-i e tata, Vasile Valcan, vrea ca actorul sa nu mai foloseasca numele Valcan si va solicita acest lucru in instanta. Criza a pornit de la un mesaj publicat de Radu Valcan pe Internet:

"Domnul in cauza nu este tatal meu natural, chiar daca amandoi purtam acelasi nume. El este «un tata vitreg» - la propriu si la figurat - de care nu vreau sa mai aud si cu care am ales sa nu mai vorbesc de cativa ani buni"

Situatia l-a enervat la maximum pe tatal sau care a considerat ca trebuie sa-si pedepseasca intr-un fel fiul pentru aceste cuvinte.

"Daca tot zice ca nu sunt tatal lui, atunci sa nu-mi mai poarte numele. Nu vreau ca Radu sa mai foloseasca numele de Valcan, numele pe care i l-am dat cu tot sufletul si de care eram mandru. Daca el a spus ca nu sunt tatal lui, atunci sa-l cheme altfel in buletin", a declarat tatal artistului.

Vasile vrea sa mearga la Judecatoria Sectorului 6, unde va solicita modificarea numelui fiului sau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.