Actorul francez Alain Delon, care a fost internat saptamana aceasta din cauza unor probleme cardiace, a revenit, vineri, la repetitiile pentru spectacolul de teatru in care joaca, ce va avea premiera pe 5 octombrie, informeaza gala.fr.

Actorul francez Alain Delon, in varsta de 77 de ani, a fost internat marti, pentru 48 de ore, din cauza unei aritmii cardiace care s-a manifestat in ultimele zile, au anuntat producatorii turneului in care va fi prezentat spectacolul de teatru "Une journée ordinaire", in care starul joaca alaturi de fiica sa, Anouchka.

Potrivit MEDIAFAX, aritmia este tulburarea cardiaca cel mai frecvent intalnita. Perturbarile ritmului cardiac afecteaza frecventa, regularitatea si intensitatea contractiilor inimii.

Aceasta tulburare poate fi de origine fiziologica sau sa apara ca urmare a unei boli.

In primavara anului 2012, Alain Delon a fost internat pentru cateva zile la Spitalul american din Neuilly, in apropiere de Paris, pentru a corecta o aritmie cardiaca. Actorul a suportat o scurta interventie "sub o anestezie de 10 minute", a precizat el.

"O aritmie apare atunci cand inima nu mai bate, dintr-o data, asa cum ar fi trebuit sa bata, iar medicii o pun la punct pentru a o face sa bata in mod normal", a explicat Alain Delon la acea vreme pentru postul BFM TV.

Nascut pe 8 noiembrie 1935 la Sceaux, in apropiere de Paris, Alain Delon, o legenda a cinematografiei franceze si europene, a jucat in peste 100 de filme intr-o cariera de 50 de ani, iar unele dintre aceste pelicule - "Rocco si fratii sai", "Ghepardul", "Laleaua neagra", "Clanul sicilienilor" - sunt considerate veritabile capodopere ale celei de-a saptea arte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.