Revista People le-a recompensat cu titluri pompoase pe starurile care in ultimul an au uimit prin tinutele chic afisate pe covorul rosu.

Kerry Washington a fost desemnata „Cea Mai Bine Imbracata Femeie din Lume” de catre prestigioasa revista People. Elizabeth Sporkin, editor executiv al revistei People, a laudat-o pe actrita pentru stilul ei vestimentar. Ca designeri, Kerry ii prefera pe Jason Wu si Vera Wang.

Jennifer Lawrence a fost denumita starul cu cel mai bun simt pentru fashion, multumita tinutelor uimitoare pe care le-a afisat in ultimul an.

A aparut la Premiile Oscar purtand o superba rochie Christian Dior, in care s-a si impiedicat in drumul ei catre scena pentru a-si ridica statueta de aur.

Jessica Chastain a primit si ea o distinctie pentru rochiile pe care obisnuieste sa le poarte pe covorul rosu.

Solange Knowles a intrecut-o de aceasta data pe mai celebra ei sora, Beyonce, reusind sa obtina un loc fruntas in topul realizat de revista People, gratie stilului ei extrem de indraznet.

Pasiunea lui Zoe Sladana pentru tinutele clasice si jeansi skinny i-a adus titlul de „Best Denim Style”.

Jenna Dewan-Tatum
a iesit castigatoare la categoria „Best Maternity Style”, Nicole Richie a fost denumita „Trendsetter”, iar Kate Bosworth a fost data drept exemplu la capitolul „Street Style”.

La polul opus stau Adele si Kristen Stewart, prima pentru rochia Valentino purtata la Premiile Grammy, iar cea de-a doua pentru deja celebra salopeta Stella McCartney.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.