Stefan Banica nu a suportat aluziile Andreei Marin vizavi de comportamentul sau violent.

Andreea Marin a insinuat recent ca in timpul casniciei cu Stefan Banica a suportat un comportament violent din partea sotului ei, nespecificand insa clar daca ar fi fost vorba de violenta fizica sau verbala, scrie ADPM.

Eu am sa termin aici, definitiv, tragicomedia asta ieftina, care nu face bine nimanui si care nu onoreaza pe nimeni si, in mod special, nu onoreaza pe cea care a initiat-o. S-au spus lucruri grave. (...) Pozitia asta de victima impresioneaza audienta, dar nu se pupa cu realitatea. Asa ca oamenii care ma cunosc si a caror parere conteaza pentru mine stiu exact care este adevarul. Punct”, a declarat cantaretul, intr-un interviu cu Catalin Maruta.

Andreea Marin a declarat in emisiunea lui Teo Trandafir la Kanal D ca violenta domestica ar fi stat la baza divortului sau.

"Pentru mine, un motiv de divort este agresivitatea. Violenta in familie este ceva peste care nu poti sa treci. Eu nu as fi luat o asemenea decizie pe motiv de infidelitate”, a mai spus Andreea Marin, citata de evz.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.