Ultimul sezon al serialului "Mad Men" va fi difuzat in doua parti, prima in 2014 si a doua in 2015, a anuntat, marti, AMC, postul de televiziune care transmite aceasta productie in Statele Unite.

"Ultimul sezon (...) va fi format din 14 episoade si va fi divizat in doua parti de cate sapte episoade, difuzate in primavara anului 2014 si in primavara anului 2015", a anuntat postul AMC, care mizeaza pe audiente record pentru finalul acestui serial, a carui actiune se desfasoara in universul agentiilor de publicitate din New York in anii '60 - '70.

"Breaking Bad", un alt serial difuzat de AMC, a avut aceeasi soarta pentru ultimul sau sezon, din care ultimul episod urmeaza sa fie difuzat pe 29 septembrie.

"Aceasta abordare a functionat pentru numeroase emisiuni difuzate de multe posturi si, cel mai recent, a functionat si pentru noi, cu «Breaking Bad», care a atras de aproape doua ori mai multi spectatori in fata micilor ecrane in timpul difuzarii primului episod din partea a doua (din ultimul sezon) decat in timpul oricarui alt episod", a declarat Charlie Collier, patronul postului AMC, potrivit MEDIAFAX.

Anuntul a fost facut de AMC cu doar cateva zile inainte de gala premiilor Primetime Emmy, cele mai importante distinctii din industria de televiziune americana, care va avea loc pe 22 septembrie. In acest an, "Mad Men" va concura la mai multe categorii, inclusiv "cel mai bun serial-drama" si "cel mai bun actor intr-un serial TV-drama", gratie actorului Jon Hamm, interpretul personajului Don Draper.

Cu o actiune plasata in New York-ul anilor '60 - '70, serialul "Mad Men" urmareste viata si competitia acerba intre barbatii si femeile care lucreaza in agentiile de publicitate de pe Madison Avenue si care fac din vanzari o arta in sine. Acest show a fost premiat inca de la lansare, obtinand de-a lungul timpului, printre altele, 15 premii Emmy, patru premii Globuri de Aur, un premiu Peabody, un premiu al Asociatiei Producatorilor, doua premii ale Asociatiei Scenaristilor, premiul AFI pe 2007 si 2008 pentru clasarea in Top 10 al celor mai bune programe de televiziune si doua premii BAFTA pentru cel mai bun program international.

Citeste si:
Pe 20 aprilie începe sezonul Taurului. În următoarele săptămâni se...
Pe 20 aprilie începe sezonul...

"Nebunii de pe Madison Avenue/ Mad Men" ii are in rolurile principale pe Jon Hamm (Don Draper), Elisabeth Moss (Peggy Olson), Vincent Kartheiser (Pete Campbell), John Slattery (Roger Sterling), Christina Hendricks (Joan Harris) si January Jones (Betty Draper).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.