Cantaretul britanic Elton John a dezvaluit intr-un interviu recent faptul ca a facut sex cu un spion KGB pe acoperisul unui hotel, in timpul unei vizite pe care a efectuat-o in fosta Uniune Sovietica in anul 1979.
Potrivit declaratiilor celebrului cantaret, politia secreta sovietica il plasase pe acel spion in anturajul sau cu misiunea de a-l supraveghea pe Elton John in fiecare clipa, pe durata prezentei acestuia in fosta Uniune Sovietica, relateaza MEDIAFAX.

"Am fost in Rusia in 1979 si stiam ca eram supravegheat in orice clipa. Aveam un interpret, pe care ei l-au implantat cu multa inteligenta in anturajul meu. Am sfarsit prin a face sex cu el pe acoperisul hotelului",
a declarat Elton John pentru The Observer.

Elton John, homosexual declarat, care are doi copii - Zachary, in varsta de doi ani, si Elijah, in varsta de opt luni - cu partenerul sau de viata David Furnish, va merge in Rusia in luna decembrie pentru a-i sprijini pe cetatenii acestei tari care protesteaza fata de legislatia anti-gay din Rusia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.