Un nou album al trupei The Beatles, intitulat "On Air - Live at the BBC Volume 2", care va include si cateva piese inregistrate de legendarul grup britanic, dar care nu au fost niciodata lansate, se afla in pregatire in Marea Britanie.

Compilatia "On Air - Live at the BBC Volume 2" este alcatuita din 37 de piese inregistrate de trupa The Beatles la postul de radio al BBC in 1963 si 1964.

Albumul, care este o continuare a unei colectii cu cantece inregistrate de grupul The Beatles la BBC, lansata in 1994, va include printre alte inregistrari inedite si doua piese - "Beautiful Dreamer" si un cover al piesei "I'm Talking About You" de Chuck Berry - care nu au fost niciodata inregistrate pentru casa de discuri cu care colaborau muzicienii britanici si care nu au avut parte de o lansare oficiala, scrie MEDIAFAX.

"On Air - Live at the BBC Volume 2" va include totodata versiunile diferite a 30 de piese clasice lansate de The Beatles, precum "I Saw Her Standing", "Hippy Hippy Shake", "I Got A Woman", "Glad All Over" si "Sure To Fall".

Acest material discografic, conceput sub forma unui dublu CD, va fi lansat pe 11 noiembrie.

Paul McCartney, John Lennon, George Harrison si Ringo Starr au format trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase si de succes grupuri din istoria muzicii rock, avand la activ peste 1,1 miliarde de discuri vandute in lumea intreaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.