Femeia care a ranit un sofer, joi, in Piata Dorobanti din Bucuresti, dupa o altercatie in trafic, se numeste, potrivit unor surse din Politie, Alexandra-Aiana Constantin, fosta cantareata, cunoscuta la inceputul anilor 2000 din grupul pop TNT.

Alexandra-Aiana Constantin (28 de ani) avea numele de scena Tisha, iar dupa abandonarea carierei muzicale a urmat Facultatea de Limbi Straine, devenind traducator-interpret autorizat de limba engleza, scrie MEDIAFAX.

La incidentul de joi din Piata Dorobanti, tanara a folosit un spray lacrimogen care i-a provocat arsuri si o hemoragie nazala unui sofer cu care avusese o altercatie in trafic. Politia a mai stabilit ca aceasta avea permisul de conducere suspendat si nu avea permis de port-arma, potrivit cancan.ro.

Reprezentantii Politiei Capitalei spun ca nu au luat inca nicio masura impotriva ei, ancheta fiind in plina desfasurare. Femeia a fost adusa la audieri, insa a putut sa se intoarca acasa in jurul orei 18. In urmatoarele zile, soferita va mai fi chemata la audieri.

Arma folosita in altercatie. Sursa: cancan.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.