Editia americana a revistei Vogue a renuntat la coperta cu Miley Cyrus, care trebuia sa apara in numarul din luna decembrie, din cauza prestatiei provocatoare pe care tanara cantareata a avut-o la gala MTV Video Music Awards 2013.

Miley Cyrus, fosta vedeta a productiilor Disney pentru copii si adolescenti, ar fi trebuit sa apara pe coperta numarului din luna decembrie al revistei Vogue, scrie MEDIAFAX.

O sursa apropiata de anturajul Annei Wintour a declarat pe 8 octombrie pentru tabloidul Daily Mail ca show-ul tinerei cantarete americane nu a fost deloc pe placul celebrei jurnaliste fashion din Statele Unite:

"Anna a considerat ca prestatia ei a fost foarte deplasata. A decis, pe baza prestatiei lui Miley, sa aleaga o noua directie pentru coperta acelui numar".

Cu alte cuvinte, afirma jurnalistii de la Le Figaro, Anna Wintour a decis sa anuleze orice colaborare cu Miley Cyrus, considerata mult prea vulgara pentru a aparea pe coperta prestigioasei reviste Vogue.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.