Peste 100 de artisti, formand 18 echipe, din sase orase din Romania, vor urca pe scena Teatrului de Comedie din Bucuresti, in perioada 23 - 29 septembrie, in cadrul primului festival national de improvizatie - Improfest.

Festivalul va include 22 de spectacole de improvizatie, precum si doua evenimente speciale in sectiunea All Stars.

Totodata, in cele sapte zile de festival vor fi organizate workshop-uri dedicate publicului, intalniri intre actori, discutii si petreceri.

"Prea multa lume priveste improvizatia ca pe un mod de divertisment facil, asimilat cu stand-up comedy. De fapt, teatrul de improvizatie poate fi mult mai mult, daca spectatorii vin cu provocari inteligente si sincere, iar actorii se «pun la bataie» cu tot ceea ce au in crearea de povesti, scene si momente muzicale. Improvizatia merita sa fie resimtita ca un sport extrem (de amuzant)", a declarat Monica Anastase, directorul festivalului.

Timp de sapte zile, pe scena teatrului din Centrul vechi vor avea loc spectacole sustinute de 18 trupe, din orase precum Iasi, Craiova, Targu Mures, Targoviste, Cluj-Napoca si Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.