Cantaretul Johnny Logan, cunoscut la nivel international sub denumirea "Mister Eurovision", dupa ce a castigat de trei ori trofeul competitiei, va concerta pe 16 noimebrie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Johnny Logan va canta pentru prima data live pe o scena din Bucuresti, pe 16 noiembrie, la Sala Palatului. Artistul a mai vizitat Romania, fiind invitat special al unor spectacole de televiziune.

Potrivit organizatorilor concertului, Johnny Logan "isi aminteste cu placere de caldura cu care a fost primit in Romania, ospitalitatea si mancarea romaneasca".

Pentru spectacolul din 16 noiembrie preturile biletelor sunt: 250 de lei (la categoria VIP), 200 de lei (categoria I), 150 de lei (categoria a II-a), 100 de lei (categoria a III-a) si 50 de lei (categoria a IV-a).

Biletele pot fi achizitionate, incepand de luni, din magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, magazinele Flanco, librariile Adevarul, magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor, magazinele Germanos, Vodafone, Oficiile Postale semnalizate Bilete.ro si statia de metrou Unirii 1.

De asemenea, cei care doresc sa comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro, myticket.ro si eventim.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.