Dupa o accidentare grava, in timpul repetitiilor pentru sezonul 13 al emisiunii Dansez pentru tine, Monica Davidescu a decis sa dea in judecata postul TV, pentru daune.

Monica Davidescu, 41 de ani, a suferit o accidentare grava in timp ce exersa dansul in ploaie, partenerul sau, George Boghian, s-a dezechilibrat si a cazut peste ea. In urma accidentului, actrita s-a ales cu ligamente rupte la ambele picioare.

Monica Davidescu a dat in judecata Media Vision, care produce emisiunea "Dansez pentru tine", avocata sa depunand actele la judecatoria sectorului 2, fara ca o data sa fie fixata.

"Intr-adevar, am inceput procedurile judiciare pentru recuperarea prejudiciilor pe care le-am suferit ca urmare a accidentului suferit in timpul emisiunii «Dansez pentru tine». Respect tot ceea ce inseamna trustul Media Pro, iar procedurile initiate nu reprezinta decat mijlocul legal de solutionare a unei astfel de probleme. Este o chestiune personala si as aprecia daca ati avea intelegerea sa nu insistati si sa lasati instanta sa se pronunte", a declarat Monica Davidescu, citata de realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.