Sofia Vergara, starul serialului de comedie "Modern Family", produs de postul ABC, ocupa, pentru al doilea an consecutiv, prima pozitie in topul celor mai bine platite actrite din televiziunea americana, cu venituri de 30 de milioane de dolari, a anuntat revista Forbes, citata de MEDIAFAX.

Sofia Vergara, in varsta de 41 de ani, a ocupat primul loc gratie serialului "Modern Family", insa a obtinut venituri substantiale si dupa ce si-a infiintat propria linie vestimentara, propria linie de produse pentru ingrijirea casei, comercializate de lantul de magazine Kmart, si a incheiat contracte avantajoase cu branduri celebre precum Diet Pepsi si CoverGirl.

Pe locul doi s-a clasat Mariska Hargitay, starul serialului "Law and Order: Special Victims Unit", produs de NBC, alaturi de Kaley Cuoco, vedeta serialului "The Big Bang Theory", produs de CBS, ambele ocupand la egalitate locul al doilea, cu venituri de 11 milioane de dolari obtinute in ultimele 12 luni.

Surorile Kourtney, Kim si Khloe Kardashian, vedetele reality show-ului "Keeping up with the Kardashians", impart locul al patrulea, cu venituri de 10 milioane de dolari fiecare, alaturi de alte patru femei - actritele Tina Fey, Melissa McCarthy si Ellen Pompeo, dar si starleta de reality show Bethenny Frankel.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.