Dakota Johnson, fiica actorilor Melanie Griffith si Don Johnson, o va interpreta pe naiva Anastasia Steele in ecranizarea romanului erotic "Fifty Shades of Grey", alaturi de actorul britanic Charlie Hunnam, care va juca rolul manipulatorului magnat Christian Grey, informeaza Reuters.

Anuntul a fost facut luni de scriitoarea britanica E.L. James, autoarea romanelor din trilogia "Fifty Shades of Grey", scrie MEDIAFAX.

Dakota Johnson, in varsta de 23 de ani, actrita si model, este fiica actorului Don Johnson, starul serialului "Miami Vice", si a actritei Melanie Griffith. Ea s-a remarcat in filmul de actiune cu accente comice "21 Jump Street - O adresa de pomina" (2012) si in comedia romantica "Te mai mariti cu mine?/ The Five-Year Engagement" (2012).

Charlie Hunnam, in varsta de 33 de ani, s-a remarcat de curand in thrillerul SF "Pacific Rim" (2013), in care interpreteaza rolul unui pilot robot care lupta contra unei invazii extraterestre.

In romanele din seria "Fifty Shades of Grey", un bestseller erotic, personajul principal Christian Grey manuieste la perfectie biciul, cravasa si catusele si o initiaza pe tanara studenta Anastacia Steele in arta sadomasochismului.

Drepturile de ecranizare a trilogiei au fost achizitionate de studiourile Universal Pictures. Primul film din franciza "Fifty Shades of Grey" va fi regizat de Sam Taylor-Johnson si va fi lansat pe marile ecrane pe 1 august 2014.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.