Un serial TV de fictiune inspirat din experientele de viata si carierele starurilor rock Mick Jagger si David Bowie, produs de celebrul Martin Scorsese, va fi lansat curand, informeaza dailymail.co.uk.

Serialul TV de fictiune, printre ai carui producatori se numara si solistul trupei The Rolling Stones, ii prezinta pe seful unei case de discuri consumator de droguri si pe artistii de care se ocupa, care se lupta sa supravietuiasca intr-o industrie muzicala tulbure, in New Yorkul anilor 1970, iar multe dintre povesti sunt inspirate din propriile experiente de viata ale lui Bowie si Jagger.

Potrivit MEDIAFAX, pe langa Jagger si Scorsese, serialul va fi produs si de Terence Winter - omul din spatele serialelor de succes "Imperiul din Atlantic City/ Boardwalk Empire" si "Clanul Soprano/ The Sopranos".

Bobby Cannavale, protagonist al seriei "Boardwalk Empire", va juca rolul principal in noul serial, in proiect fiind cooptati si regizorii Brian Koppelman si David Levien.

Aceasta nu este prima data cand Jagger si Scorsese colaboreaza, veteranul regizor realizand documentarul "Shine a Light" (2008), despre trupa The Rolling Stones.

De cealalta parte, Jagger si Bowie sunt prieteni de la inceputurile carierelor lor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.