Actritele Cate Blanchett si Rooney Mara vor interpreta un cuplu de lesbiene intr-o noua drama, intitulata "Carol", care va fi regizata de Todd Haynes, informeaza contactmusic.com.

Rooney Mara, starul versiunii americane a filmului "Fata cu un dragon tatuat/ The Girl with the Dragon Tattoo", va juca rolul unei lesbiene care se indragosteste de o femeie casatorita "frustrata" in adaptarea cinematografica a romanului "Carol/ The Price of Salt", scris de Patricia Highsmith. Romanul a fost publicat in 1952, sub pseudonimul Claire Morgan, transmite MEDIAFAX.

Filmarile vor incepe anul viitor.

Rooney Mara este sora actritei Kate Mara si a aparut in 2010 in remake-ul filmului "Cosmar pe Elm Street", avand si cateva roluri in seriale de televiziune precum "Spitalul de urgenta" si "Lege si ordine: Brigada speciala". Pentru rolul din "Fata cu un dragon tatuat", Mara, in varsta de 28 de ani, a fost nominalizata la Oscar, anul trecut.

Cate Blanchett, in varsta de 44 de ani, a primit premiul Oscar in 2005, pentru interpretarea actritei Katherine Hepburn in filmul "Aviatorul", de Martin Scorsese, alaturi de Leonardo DiCaprio. Actrita australiana a mai fost recompensata cu numeroase alte distinctii internationale, printre care doua premii din partea Screen Actors Guild, doua Globuri de Aur si doua BAFTA, precum si premiul de interpretare la cea de-a 64-a editie a Festivalului International de Film de la Venetia. Printre rolurile sale notabile se numara cele din filmele "Elizabeth", "Notes on a Scandal", "Babel" si "The Curious Case of Benjamin Button", dar si cel al reginei elfilor Galadriel din trilogiile "Stapanul inelelor" si "The Hobbit".

Todd Haynes a fost nominalizat la Oscar pentru scenariul filmului "Departe de paradis/ Far from Heaven" (2002) si este cunoscut pentru drama biografica despre viata lui Bob Dylan "Noi suntem Bob Dylan/ I'm not there", in care a jucat si Cate Blanchett, dar si pentru miniseria TV "Mildred Pierce".

Citeste si:
Gestul emoționant făcut de Cillian Murphy pentru soția sa, după...
Gestul emoționant făcut de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.