Actorul Marcel Iures joaca in mai multe episoade ale celui de-al patrulea sezon al serialului american "Riposta/ Strike Back", in rolul unui important traficant de droguri rus, care isi doreste ca moartea fiului sau sa fie razbunata.

Serialul, regizat, printre altii, de Michael J. Bassett, a fost difuzat de HBO Romania, din distributia acestuia facand parte Philip Winchester, Sullivan Stapleton si Rhona Mitra.

Marcel Iures interpreteaza rolul unui traficant de droguri rus care comploteaza impotriva Sectiunii 20. Arkady Ulyanov doreste sa se razbune pe cei doi agenti ai sectiei serviciilor secrete britanice, pentru ca acestia i-au omorat fiul, pe Victor Ulyanov.

Marcel Iures a mai jucat in productii straine, ca "The Tulse Luper Suitcases, Part 2: Vaux to the Sea" (regia Peter Greenaway), "Layer Cake" (regia Matthew Vaughn), "Goal!", "Isolation" si "Piratii din Caraibe: La capatul lumii". De asemenea, actorul a jucat in "Logodnicii din America" si in filmul pe care Francis Ford Coppola l-a realizat in Romania, inspirat de romanul lui Mircea Eliade, "Youth Without Youth/ Tinerete fara tinerete".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.