Cantaretul britanic Billy Ocean va concerta, pe 27 noiembrie, la Sala Palatului din Capitala, spectacolul facand parte din turneul mondial de promovare a celui mai recent material discografic al artistului, "Here you are", lansat in primavara acestui an.

Din playlistul show-ului nu vor lipsi "Carribean Queen", "When the going gets tough", "Suddenly", "Love is forever" si "Get out of my dreams", melodii de succes ale artistului, care l-au clasat in timp pe primele pozitii ale topurilor pop din intreaga lume.

Biletele pentru concertul sustinut de Billy Ocean la Bucuresti au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate din reteaua Vreau Bilet - magazinul Unirea Shopping Center, magazinele EuroGsm, de la sediul Vreau Bilet din str. Octavian Goga nr. 24, de la Sala Palatului si online, prin www.vreaubilet.ro.

Pretul biletelor variaza in functie de categoria de loc: VIP - 340 de lei, categoria I - 290 de lei, categoria II - 240 de lei, categoria III - 200 de lei si categoria IV - 180 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.