Eva Longoria s-a despartit de Ernesto Arguello, la patru luni dupa ce actrita a inceput o relatie cu omul de afaceri.

"Nu a fost ceva foarte serios", a declarat o sursa pentru US Weekly. "El era amuzant. (...) Cei doi s-au despartit la inceputul acestei saptamanii", a adaugat sursa.

Eva Longoria, in varsta de 38 de ani, l-a intalnit pe omul de afaceri in luna aprilie, cand l-a distribuit in reality show-ul "Ready for Love", pe care aceasta l-a produs, scrie MEIDAFAX.

Actrita a fost fotografiata ultima oara impreuna cu Ernesto Arguello pe 4 august, intr-o vacanta pe care cei doi au petrecut-o in Marbella, Spania.

Eva Longoria a devenit celebra gratie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune "Neveste disperate/ Desperate Housewives". Cele mai recente roluri de pe marele ecran pentru Eva Longoria dateaza din 2008, cand a jucat in comedia "Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body", si 2012, cand a aparut in "For Greater Glory: The True Story of Cristiada". De asemenea, actrita a dat voce unui personaj din animatia "Arthur Christmas" (2011).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.