Cantareata americana Cher a revenit in topurile muzicale dupa o pauza de 12 ani, cu o piesa noua, intitulata "Woman's World", si un nou videoclip.

Chiar daca a trecut mai bine de un deceniu de cand a aparut pentru ultima data in topuri, Cher nu a renuntat la pasiunea pentru peruci si a prezentat o varietate impresionanta de astfel de creatii in noul ei videoclip.

Probabil pentru a rade de zvonurile neadevarate scrise despre ea de-a lungul deceniilor, Cher a purtat in acest videoclip si o perunca realizata din taieturi din ziare.

Intr-o alta secventa, cantareata poarta o peruca ceva mai traditionala, alba cu suvite negre, iar intr-o alta scena abordeaza o peruca roscata inspirata din stilul anilor '70.

Piesa "Woman's World" lansata de artista in varsta de 67 de ani este un cantec dance al carui mesaj vorbeste despre emanciparea femeilor. In videoclipul piesei, diva americana este insotita de o multime de femei care au rase, varste si tinute diferite, scrie MEDIAFAX.

"Woman's World" este primul single extras de pe noul album al cantaretei Cher, "Closer To The Truth", primul disc al artistei din ultimii 12 ani. Precedentul material discografic al cantaretei americane s-a intitulat "Living Proof" si a fost lansat in 2001.

Albumul "Closer To The Truth" va fi lansat pe 24 septembrie.

Castigatoare a numeroase premii prestigioase, inclusiv Grammy si Oscar, Cher a fost o prezenta constanta in fruntea topurilor muzicale internationale inca din anii 1960. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numara "I Got You Babe" - cu fostul ei sot Sonny Bono -, "If I Could Turn Back Time", "The Shoop Shoop Song (It's In His Kiss)" si "Believe".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.