Vedeta de televiziune Oana Zavoranu a postat un mesaj pe pagina ei de Facebook, legat de moartea lui Florin Cioaba.

Aceasta se intreaba, pe contul ei de pe reteaua de socializare, cum de "miile de pirade facatoare de minu" nu l-au putut salva pe autoproclamatul rege al romilor.

"Nu este in firea mea sa vorbesc despre persoane pe care nu le cunosc sau nu mi-au facut nimic.In fond, astazi vreau sa rad cu lacrimi nu de cel care a trecut in nefiinta, Doamne fereste, eu sunt un om de bun simt si o adevarata crestina, pur si simplu, intamplator persoana decedata, un anume rege al unei etnii "fooooooooarte indragita de mine", a murit la un spital din cauze anumite cauze.

Nu am aprofundat speta, cert este ca omul era bolnav si am inteles ca a murit, pana aici nimic de zis sau comentat. Ma rog, condoleante rudelor si celor aflati in suferinta acum.

Ceea ce ma face sa nu pot sa nu va scriu aceste randurisi sa nu pot trece cu vederea este cum de a fost cu putinta ca sutele, miile de pirande facatoare de minuni din etnia asta reusita sa nu poate prin "carul", pardon, harul lor harazit da la Dumnazau" (asa zic ele) sa faca ca ruda lor sa nu treaca in nefiinta, ceva nu e ok in ecuatia asta."
, a scris Oana Zavoranu pe pagina ei de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.