Lungmetrajul "Maiorul/ The Major", regizat de Yuri Bykov, a castigat, sambata seara, marele trofeu la cea de-a zecea editie a Festivalului International de Film Independent Anonimul

Totodata, premiul publicului pentru cel mai bun scurtmetraj de animatie a fost acordat filmului "Tarazoo/ Scale", in regia lui Ramin Rahbar, iar premiul publicului pentru cel mai bun scurtmetraj de fictiune a fost atribuit peliculei "Tuns, ras si frezat", in regia lui Bogdan Muresanu, distinctia fiind decernata in prezenta regizorului.

De asemenea, premiul Ovidiu Bose Pastina, oferit de Fundatia Anonimul, a fost inmanat regizorului Gheorghe Preda pentru filmul "Vaca Finlandeza".

Pe de alta parte, la aceasta editie a Festivalului International de Film Independent Anonimul a fost acordat un premiu special regizorului Daniel Sandu, pentru filmul "Vocea a doua".

Cea de-a zecea editie a Festivalului International de Film Independent Anonimul s-a desfasurat in perioada 9-18 august, la Sfantu Gheorghe, in Delta Dunarii. Retrospectiva Anonimul 10 va avea loc la Bucuresti, la Cinema Studio, in perioada 30 august - 1 septembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.