Cineastul George Lucas, creatorul francizei "Star Wars", si sotia lui, Mellody Hobson, au devenit parintii unei fetite care s-a nascut cu ajutorul unei mame-surogat, a anuntat, luni, agentul de presa al renumitului regizor american.

Everest Hobson Lucas s-a nascut pe 9 august si este primul copil biologic al cineastului in varsta de 69 de ani si al sotiei sale in varsta de 44 de ani. George Lucas are alti trei copii adoptati: Amanda, in varsta de 32 de ani, Katie, in varsta de 25 de ani, si Jett Lucas, in varsta de 20 de ani.

George Lucas, creatorul francizelor cinematografice "Razboiul stelelor" si "Indiana Jones", s-a casatorit cu Mellody Hobson, presedinta companiei Ariel Investment, in luna iunie, in California. Regizorii Steven Spielberg, Francis Ford Coppola si Ron Howard s-au aflat printre invitati.

Acesta este cel de-al doilea mariaj pentru George Lucas, care a fost casatorit cu editorul de film Marcia Lou Griffin din 1969 pana in 1983.

Franciza "Razboiul stelelor" a devenit un veritabil fenomen cultural, iar personaje precum Luke Skywalker, Printesa Leia si Darth Vader si fraze precum "May the force be with you" ("Forta fie cu tine") au intrat in cultura populara mondiala, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.