Filmul SF "Elysium", regizat de cineastul sud-african Neill Blomkamp, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 30,4 milioane de dolari, potrivit cifrelor provizorii publicate duminica de compania Exhibitor Relations.

Aceasta superproductie hollywoodiana, cu Matt Damon si Jodie Foster in rolurile principale, transpune lupta de clasa dintre milioane de pamanteni saraci ramasi pe Terra, devenita in anul 2154 o planeta cu resurse epuizate aproape complet, si clasa super-bogatilor, care traiesc lipsiti de griji pe statia spatiala Elysium.

Comedia "Noi suntem familia Miller/ We're the Millers", cu Jennifer Aniston, care joaca rolul unei dansatoare de striptease, o femeie cinica implicata intr-un caz de contrabanda cu canabis intre Mexic si Statele Unite, a debutat pe locul al doilea in box office-ul nord-american, cu incasari de 26,6 milioane de dolari, scrie MEDIAFAX.

Filmul de animatie "Avioane/ Planes", realizat dupa modelul celebrei animatii "Cars", a debutat pe pozitia a treia, cu incasari de 22,5 milioane de dolari.

Un alt film lansat la sfarsitul saptamanii trecute este pelicula SF "Percy Jackson: Sea of Monsters", care ocupa locul al patrulea, cu incasari de 14,6 milioane de dolari. Acest film, cel mai recent din franciza "Percy Jackson", prezinta noile aventuri ale unui elev american, in realitate fiul lui Poseidon, descrise in romanele scrise de Rick Riordan.

Filmul de actiune cu accente comice "2 pistoale/ 2 Guns", cu Mark Wahlberg si Denzel Washington in rolurile principale, a pierdut pozitia de lider de saptamana trecuta si a coborat pe locul al cincilea. Acest film, care aduce pe marele ecran doi agenti sub acoperire infiltrati intr-un cartel al drogurilor, obligati apoi sa fuga impreuna, a obtinut incasari de 11,1 milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.